Assalamu'alaikum... Alhamdulillah... Dapat jugak aku tonton episod 11 dan episod 12 teduhan kasih. Kisahnya still berkaitan denga...

Episod 11 dan Episod 12 Teduhan Kasih

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah... Dapat jugak aku tonton episod 11 dan episod 12 teduhan kasih. Kisahnya still berkaitan dengan Iffa dalam pantang. Masih lagi duduk di rumah Ehsan bertemankan orang gajinya.


Ayu dan kak long tiri Iffa masih tak puas hati dengan ke manakah menghilangnya Iffa. Mereka sungguh berdendam dengan Iffa. Sakit hati aku tengok watak Ayu tau... Berdendam sungguh orangnya.

Kemuncak episod 12 teduhan kasih malam ni berakhir dengan kisah Iffa yang telah habis tempoh berpantang... Dan ingin kembali ke rumah ibu tirinya... Apakah kesudahannya. Kenalah tonton episod 13 teduhan kasih malam esok punya ^_^.

Haha... Part penting jer aku highlight'kan dalam cerita aku. Maklumlah... Pencerita yang tak berapa nak pandai olah cerita. Bhaha...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. dh lama tak ikut drama kt tv.skang ni layan masterchef selebriti je.hiks

    ReplyDelete