Assalamu'alaikum... Sepertimana pernah aku cerita dalam entri before ni... This week aku memang busy sikit dengan majlis kenduri ...

3 Episod Ketinggalan

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Sepertimana pernah aku cerita dalam entri before ni... This week aku memang busy sikit dengan majlis kenduri kesyukuran di atas perkahwinan adik aku. That why aku tak updated pun sambungan episod 7 Teduhan kasih . Dah 3 episod dah aku ketinggalan. Episod 8. Episod 9 dan episod 10.

episod 8 teduhan kasih, episod 9 teduhan kasih, episod 10 teduhan kasih,

Tapi... Adik aku cakap kisah dalam ketiga-tiga episod tu masih lagi tentang Iffa dalam pantang tinggal di rumah Ehsan. Ayu... Kak long tiri dan mak tiri dia pulak dok sibuk mencari Iffa. Huhu... Nanti aku nak try tengok online pulak. Macam tak best dengar cerita dari orang kan... Macam tak puas.

Nak kena carik gak episod 8 hingga episod 10 teduhan kasih ni... Hehe.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: