Assalamu'alaikum... Alhamdulillah... Last month, tak silap tengok Siti Sarah dan suaminya, Shuib dalam rancangan romantika . Ma...

Terbaru Anak Perempuan Penyanyi Siti Sarah

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah... Last month, tak silap tengok Siti Sarah dan suaminya, Shuib dalam rancangan romantika. Masa tu lah aku tengok dia pregnant.

shuib sepah, gambar anak perempuan siti sarah dan shuib, nama anak siti sarah dan shuib, gambar terbaru anak siti sarah,

Tadi... Tengok berita Awani, adalah berita kaki pasal Siti Sarah dah selamat menjalani pembedahan 4:46 petang Jumaat... Pas tu dapat baby girl pulak tu. Mean, sekarang mereka dah dapat sepasang anak. Tahniah! Buat mereka ^_^. Rezeki. Comel betul anak perempuan siti sarah. Rasa nak cubit jer pipi dia. Dah ler tembam! Geram tengok ^_^.

Bicara Kata : Bila tengok anak Siti Sarah dan Shuib kumpulan Sepah... Rindu pulak time Alia masa baby. whuaaaaa....






ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: