Assalamu'alaikum... Di Sungai Asap  ni lambat sikit nak dapat news bercetak. Kalau ada yang keluar ke Bandar Bintulu. Petang baru...

Nak Tonton Cerekarama Takbur Mama

/
2 Comments


Assalamu'alaikum...
Di Sungai Asap ni lambat sikit nak dapat news bercetak. Kalau ada yang keluar ke Bandar Bintulu. Petang baru dapat. So, kena baca yang online dululah. Tapi... Kalau line internet slow giler... Mintak maaflah yer. Ketinggalanlah jawabnya. Tapi... Aku tetap seronok berada di sini. Bumi yang menghijau jauh dari bandar. Udara segar tanpa ada sebarang gangguan. Nilai menghormati pengunjung luar yang masih tinggi di hati mereka. Aku suka... Aku suka... Hehe.

Tapi bukan itu aku nak cerita sebenarnya. Pasal news! Ada cerita best Ahad ni. Tu pun pagi ni aku baru dapat baca online news. Ada Sinopsis Takbur Mama, Carekarama bersempena hari ibu. Macam best ^_^.

sinopsis takbur mama, cerekarama takbur mama, movie bersempena hari ibu 2013,
Sumber snapping info adalah daripada www.hmetro.com.my

Nak tengoklah takbur mama. Tu pun kalau aku tak tertidur.




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. Hey would yоu mіnd sharing whiсh blog platform you're using? I'm lοoking
    to start my own blog in the near future but
    I'm having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looκіng for ѕomething completely unique.
    P.S Apologies foг gеtting off-topic but I haԁ
    to ask!

    Мy ѕite; hcg extreme
    My site: hcg supplies

    ReplyDelete
  2. kalau tak silap, mcm ada preview je cite ni pg semalam kat MHI.. kalau tak silap sy la..

    *tambah duit tabung skit tuk alia.. :)

    ReplyDelete