Assalamu'alaikum... Sekarang Bulan Mei. Kalau bulan Islam... Dah Masuk bulan Rejab . Tak lama lagi muncul pulak Ramadhan 2013 . ...

Mula Mencari Resepi Mudah Untuk Bulan Ramadhan

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Sekarang Bulan Mei. Kalau bulan Islam... Dah Masuk bulan Rejab. Tak lama lagi muncul pulak Ramadhan 2013. Kalau bulan puasa before ni aku bantai je nak masak apa. Asal sodap!

Tahun ni dah planning dah cantik-cantik. InsyaAllah! nak carik resepi untuk bulan puasa 2013. Letak kat blog untuk rujukan. So, first resepi dalam kepala otak aku adalah resepi wafer paling senang nak buat. Rindu masa kat UNIMAS time study dulu... Bulan puasa selalu beli wafer tau. Tak tahu kenapa. Suka sangat beli wafer...

So... Berikut adalah resepinya yang aku snapping dari blog www.resepiasni.blogspot.com.

resepi wafer paling mudah, Resepi wafer paling senang dibuat,

Bicara Kata : Ikut pemahaman aku sdt tu singkatan kepada Sudu teh dan sdb tu sudu besar ^_^. InsyaAllah! Nanti nak try...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment: