27 May 2013

Mudahnya Bersalin



Assalamu'alaikum...
Alia tengah sedap tido dalam buai. Lagi-lagi ada neneknya yang suka hayunkan buai untuk Alia. Dari pukul 11 tadi tu tido. Sampai sekarang belum bangun. Apalagi aku... Sambil kami bersantai menonton tv. Sempat jugak aku updated blog. Sebenarnya aku tengah baca metro news jugak dalam masa yang sama. Haha...

Baca pulak kisah ibu yang tengah pregnant di Florida. Mudah aishh dia nak melahirkan baby dia. Atas wheel chair jer tu nurse sambut. Mudah betul kan...

Sumber gambar adalah daripada harian metro

Tapi... Buat apa nak cemburu. Mudah atau tidak kita melahirkan anak. Semuanya Allah telah aturkan untuk kita. Pasti ada mesej setiap apa yang berlaku. Hakikatnya... Anak adalah anugerah yang terindah...


2 comments:

  1. Alhamdulillah...saya boleh dikategorikan sebagai seorang yg senang beranak ☺☺

    ReplyDelete
  2. beruntungnya menjadi seorang ibu & paling beruntung bila mudah jalan untuk melahirkan zuriat.. kuasa Allah.. =)

    *tapi kenapa yng dalam news tu, dia lahirkan anak atas tu je eh??

    ReplyDelete