Assalamu'alaikum... Penat giler... Buat persiapan majlis doa kesyukuran sebenarnya. Kawin dah di Perlis. Sebelah pihak perempuan....

Kenduri Lagi

/
2 Comments


Assalamu'alaikum...
Penat giler... Buat persiapan majlis doa kesyukuran sebenarnya. Kawin dah di Perlis. Sebelah pihak perempuan. Time cuti nilah kami adik-beradik dapat berkumpul nak-nak majlis makan-makan. Confirm! Semua ada.

Hari ni... Rombongan dari semenanjung sampai. 12 orang... Mak dah awal-awal siapkan makanan tau. Hehe... Excited sambut menantu pompuanlah katakan. Walaupun sekadar majlis kesyukuran. Namun... Mak tetap gak deko simple pelamin untuk adik aku dan wife dia tepung tawar kata orang Sarawak...


Majlis kami simple jer... But aku akan updated time to time okeh! Nak sambung tolong buat pelamin. Nanti dah siap... Aku capture... Haha. Macam pandai ^_~.




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. serononya time kenduri ni bukan hnya dpt kumpul adik beradik tp time ni la nk jumpa sedara mara yg tak penah nmpk muka pun

    ReplyDelete
  2. seronok time knduri ni sebab dapat kmpul ramai2 kan kak.. =)
    meriah tak terkata.. =)
    mesti cantik hsil pelamin ni kan.. ^_^

    ReplyDelete