Assalamu'alaikum... Sambungan episod 6 teduhan kasih  ... Kisahnya bermula dengan Ehsan balik dari hospital dan bertanya kepada m...

Episod 7 Teduhan Kasih

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Sambungan episod 6 teduhan kasih ... Kisahnya bermula dengan Ehsan balik dari hospital dan bertanya kepada makcik yang kerja kat rumah dia pasal bagaimana nak tanam uri. Makcik tu pun teranglah kat Ehsan. Ehsan dah anggap anak Iffa sebagai anaknya sendiri... Malah sanggup ambik cuti semata-mata nak jenguk Iffa dan anaknya.

Sumber gambar daripada tv3.com.my

Dari sudut lain... Iffa pulak dok sibuk call bekas mak mertuanya... Nak bagitau yang dia dah selamat lahirkan baby boy. Malah... Merayu agar membenarkan dia berpantang di rumah mak mertuanya. Namun. Bukan jer tak setuju. Malah Iffa pulak dimarahinya. Ayu pulak memujuk Redza untuk berjumpa dengan Iffa konon-kononya rasa bersalah dan ingin memohon maaf. Tapi hakikatnya dia saja nak sakitkan hati Iffa dengan pengumuman penting yang mereka nak honeymoon ke Barli. Tapi sayang... Iffa dah keluar hospital. Ehsan hantarkan Iffa ke rumah ibu tirinya atas permintaan Iffa sendiri... Itulah klimaks episod 7 teduhan kasih pada malam ni... Apa yang berlaku seterusnya kepada Iffa. Kenalah tonton teduhan kasih episod 8 :')




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. cite ni best ke? saya tak layan pun..hehehe.. sekarang ni kalau ketinggalan, layan kat internet je..

    ReplyDelete