Assalamu'alaikum... Habis kelas... Kemas-kemas barang yang tak habis kemas semalam dan gerak around jam 1 petang ke Bintulu. Berm...

Cuti Sekolah Dua Minggu

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Habis kelas... Kemas-kemas barang yang tak habis kemas semalam dan gerak around jam 1 petang ke Bintulu. Bermalam di Bintulu dulu. Esok baru balik kampung. Fuh! 8 jam perjalanan akan dilalui esok. Sabo jelah ^_*. Hotel dah booking siap-siap last month. So... Just bila-bila masa jer check in. Dah kenal sangat dah penjaga kaunter AAA Hotel dengan kami 3 beranak. Haha...

Hurmmm... Cuti ni just menziarahi mak mertua sekejap lepas tu balik semula ke kampung aku. Kenduri kawin adik lelaki aku... 1 Jun... Pesta Gawai tu untuk kaum Iban. Lusa sah ler dia menjadi suami orang. Isterinya orang Perlis. Hari ni... Mak, ayah, abang long sekeluarga, mak wa dan pakcik sekeluarga akan fly ke Perlis. Sungguh jauh. Dah jodohkan... Sedih aku tak dapat pergi. Kami 5 yang lain tak dapat nak pergi... Masih ada kelas lah. Belum dapat cutilah... Pendek kata ada masalah.

Nanti... InsyaAllah aku akan updated pasal itu kenduri okeh!

Ciou dulu maa...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. bestnya dah plan. jauh jugak perjalanan tu. dah la ke seberang lepas tu nak ke utara plak..:)

    ReplyDelete