Assalamu'alaikum... Ni first time aku dapat tahu pasal buah pelaga boleh digunakan untuk membuang angin di dalam badan . Haha... ...

Buang Angin Dengan Buah Pelaga

/
3 Comments


Assalamu'alaikum...
Ni first time aku dapat tahu pasal buah pelaga boleh digunakan untuk membuang angin di dalam badan. Haha... Sebabnya jarang nak search kat google pasal bahan masakan kalau tak baca dari majalah atau bahan bacaan lain. Aku ingat digunakan untuk menyedapkan masakan jer. Rupanya ada kebaikan lain di sebalik buah pelaga. Bagus ni untuk mereka yang banyak angin ^_^. Boleh guna selalu dalam masakan. Ye tak?

Sumber snapping info adalah daripada majalah iSIHAT keluaran September 2010

Nice info for me!





ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. tak suka buah ni.. pernah sekali tergigit dalam lauk kari.. tak pasal.. perut mulas² .. tau asyik nak membuang jer...

    ReplyDelete
  2. buahni yg rasa pahit tu kan..benda tak sedap jadi ubat

    ReplyDelete
  3. haha..selalu kalau tergigit cepat2 buang..

    ReplyDelete