Back to Top

10 May 2013

Blog Platform?



Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah... Di atas peluang dan ruang yang ada sebagai platform untuk aku terus bercerita dan berkongsi cerita.

Cerita aku kali ini bukanlah untuk berkongsi tutorial atau apa. Sebaliknya ingin menjawab soalan Anon berkaitan blog platform apakah yang aku guna. Katanya blog aku kelihatan lain daripada blog lain. ( komen anon ni ada kat entri sebelum ni. Aku malas nak printscreen ). Haha... Hebat sangat ke blog aku? Just kidding okeh!

Tak hebat mana pun. Blog pun guna platform free dari google... Iaitu blogspot. Theme pun. Simple... Just hias sikit-sikit guna coding html. Rasanya... Banyak blog yang menawarkan tutorial terbaik untuk cantikkan blog. Just google it... Semuanya ada ^_^.

Hurmmm... Rasanya jawapan aku dah menjawab soalan yang diajukan oleh anon. Hehe...


No comments:

Post a Comment