Assalamu'alaikum... Sekarang ni... Macam-macam medium yang boleh salurkan rancangan tv. Kat mana-mana pun boleh akses. Hebatkan t...

Terkini | Tonton secara online ABPBH 2012

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Sekarang ni... Macam-macam medium yang boleh salurkan rancangan tv. Kat mana-mana pun boleh akses. Hebatkan teknologi sekarang. 

Hurmmm... Bercakap pasal rancangan tv. Malam ni ada rancangan tv yang menarik di tv3. Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012. 15 kategori dipertandingkan tau. live streaming ABP 2012 pun boleh di link ini : http://live.tonton.com.my/livetv/#tv3 atau tengok kat link ini : http://abpbh.com.my/

Best kan zaman sekarang. Tak perlu risau. Semua info di hujung jari. But... Kita kena gak perlu pandai menilai baik atau buruk sesuatu info tu.

Hurmmm.... Aaron Aziz mesti menang ABPBH 2013. Aaaawww! Suka tengok Aaron Aziz berlakon dalam Adam dan Hawa di Astro Ria. Cerita basi... Baru sekarang aku baru nak layan. Takde mustika HD dan malas nak download. Ketinggalan ler jadinya. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: