Assalamu'alaikum... Alhamdulillah... Syukur pada Allah. Semalam genaplah usia Alia setahun 2 bulan . Alia membesar dengan siha...

Setahun 2 Bulan Dah

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah... Syukur pada Allah. Semalam genaplah usia Alia setahun 2 bulan.

Alia membesar dengan sihat. Alhamdulillah!. Sekarang ni Alia try nak pegang sudu dan pinggan. Tiap kali nak makan. Mesti akan kacau aku yang dok suap makanan kat mulut dia. Nak gak pegang sudu. Solution yang aku guna dengan kadar segera... Pasti ada gak bekas dan sudu untuk dia. Hehe... Padan muka. Lekalah dia bermain. Senang sikit nak bagi dia makan.


Bukan tu je. Dia pantang tengok tudung aku. Mesti diambiknya dan diletakkan di kepala. Tak kiralah gaya macam mana. Yang penting. Tudung di kepala. Bijak betul ^_^.

So, tengok Alia suka sangat dengan tudung. Aku pakaikan dia dengan inner. Senyum lebaq dia haihh! Macam-macam olah ( maksud gelagat dalam Bahasa Sarawak ) Alia ada... Tak terasa dah setahun 2 bulan. Sepertinya... Baru semalam Alia dilahirkan. Cepatkan... Masa berlalu!





ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: