Assalamu'alaikum... Si mata sepet itulah gelaran yang Alia dapat tiap kali orang tegur. Malah ada yang kata " Kedak mu...

Rahsia si mata sepet!

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...


Si mata sepet itulah gelaran yang Alia dapat tiap kali orang tegur. Malah ada yang kata "Kedak muka cina jak"... Padahal mata aku (sikit jer sepet... Perasan!) dan ayahnya takde pun sepet.

Mungkinlah kot disebabkan time aku pregnant dulu suka search di google gambar-gambar baby girl yang gebu dan bermata sepet. Malah... Akan leka melihat baby cute bila terserempak di mana-mana. Dan... Mulalah pasang angan-angan tak sudah nak dapat baby cute bermata sepet. Tu yang dapat Alia bermata sepet tu... Haha. 

Auta semata-mata. Jangan percaya sudah. Semuanya ketentuan Allah. Yang penting jangan putus berdoa agar dikurniakan bayi yang cute dan sihat. Itulah cara aku mengandungkan Alia dulu ^_^. Hakikatnya... Dalam hati aku pada masa tu... Yang utama dan penting biarlah bayi yang aku bakal lahirkan sihat dan cerdas.

Tapi... Cute ke Alia? Haha... Soalan boleh blah!.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: