Assalamu'alaikum... Semalam layan bintang mencari bintang . First persembahan daripada group xoxo dan sifu mereka En. Harun sal...

Persembahan Ala-ala Kiyomi Gitu!

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Semalam layan bintang mencari bintang. First persembahan daripada group xoxo dan sifu mereka En. Harun salim Bacik. Mereka bawak persembahan ala-ala kiyomi gitu... Tu yang tak tahan tu. Walaupun kecomelan mereka tak terserlah. Hehe... Namun, persembahan mereka not bad lah... Nampak comel dengan handphone baru ciptaan mereka konon-kononnya lah... Harap-harap mereka terus naik walaupun two week before group mereka terbawah dengan hanya 28 markah.

Kemudian... Group Bocik dan Afdlin Shauki. Memang terbaik! Aku suka tengok persembahan diorang semalam. Best giler ^_^.

Group Raja Azura dan Awok pulak... Kelaut. Lansung tak lawak. Itu sekadar pendapat aku jelah. Pastu... Group Titan dan Sabri Yunus pulak. Ok je... Antara group yang lawak jugak lah. Not bad.

Faizal Ismail dan Ajo pun hebat jugak. Kelakar. Tak sangka FBI banyak idea jugak untuk buat lawak. Good job!

Last sekali kumpulan senario dan gegau. Kurang menyerlah jugak aku tengok. Lagu best... Cuma sketsa je hambar.

Hehe... Kalau part mengkritik. Nombor satu. Tak mau kalah. Macam hebat sangatkan. Tapi... Kita boleh tengok dan rasa ape. Yang mana best atau tidak. Betul tak?

Aku rasa group B lagi ramai yang mampu buat lawak jika nak dibandingkan dengan group A last week. Juara kumpulan B untuk minggu ni... Ialah Bocik.

Huhu... Tengok tv jer keja aku untuk hujung minggu ni. Malas nak keluar dan takde yang menarik sangat pun... Sekadar sedikit pendapat aku tentang bintang mencari bintang kumpulan B.

Sekian. Wassalam...





ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment: