Back to Top

20 April 2013

Menariknya Jiroemon Kimura Individu Tertua di Dunia Terbaru



Assalamu'alaikum...
Disebabkan mata still tak mengantuk. Aku try ler baca online news, kot-kot ada berita terkini untuk 20 April 2013. Sana-sini isu panas pasal politik. Yang bestnya pulak ada yang dah letak table untuk senaraikan keputusan rasmi PRU-13. Semangat tu ^_^. Tapi biarlah proses PRU kali ni berjalan dengan lancar tanpa sebarang insiden yang tak diigini.

Selain tu gak, ada ni satu berita menarik individu tertua di dunia sambut harijadinya yang ke-116. Tuanya dah kan? Apalah petua atau rahsia dia yer ^_^.

Jiroemon Kimura, lelaki tertua di dunia sambut harijadi ke-116, individu tertua di dunia terkini, Dina Manfredini,
Sumber snapping info adalah daripada www.utusan.com.my

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Happy birthday Encik Jiroemon Kimura. 

Kalaulah aku masuk Rekod Dunia Guinness *_~.

Mesti bangga kan! Mimpi ler... Nak masuk.


No comments:

Post a Comment