Assalamu'alaikum... Sumber snapping info adalah daripada www.hmetro.com.my Betapa hebatnya kan seni gerak jari atau gwiyom...

Menariknya Gwiyomi di Kalangan Artis

/
4 Comments


Assalamu'alaikum...

maksud gwiyomi, gwiyomi daripada artis, gwiyomi by artis, artis buat gwiyomi, hari gwiyomi,
Sumber snapping info adalah daripada www.hmetro.com.my

Betapa hebatnya kan seni gerak jari atau gwiyomi.

Gwiyomi bermaksud comel. Lagu Gwiyomi pada mulanya berasal dari band K-Pop iaitu kumpulan BtoB (Born To Beat). Tajuk asal lagu itu ialah Gwiyomi Player atau bermaksud pemain comel. Kini... Ia bagai satu fenomena baru selepas gangnam style.

Bukan setakat artis saja buat gwiyomi. Blogger pun ada. Malah, ada gwiyomi islamic lagi. Haha...

Hanya gerak jari. Tapi sungguh ramai peminatnya ^_^.




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. serius tak faham apa la yg comel sgt..org kita ni cpt sgt terpengaruh dengan muzik luar.hehe

    ReplyDelete
  2. @Puan Kutu~ Betul tu Muni... Tengok jela gelombang fenomena gangnam style dulu. Sampai video budak kecik buat gangnam style pun ada. Sekarang ni pulak gwiyomi.

    ReplyDelete
  3. kalau gwiyomi ni sy blh terima lgi.. jgn gangnam.. benci sungguh.. nasib laaa, sya bukan minat bnda2 cmtu..

    ReplyDelete
  4. salam...

    saya pun tak nampak kt mana yg comelnya tu..

    cuma terlintas difikiran "eiiii... apa yg depa buat ni..."..

    ReplyDelete