Assalamu'alaikum... Tadi tengah baca tentang kisah 100 bayi dibunuh dengan gunting , di Harian Metro online... Ternampak satu ikl...

Filem Oblivion

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Tadi tengah baca tentang kisah 100 bayi dibunuh dengan gunting, di Harian Metro online... Ternampak satu iklan.

11 April 2013... Yakni 2 hari lagi Filem Oblivion, khabarnya dibintangi oleh Tom Cruise akan ditayangkan di pawagam. Hurmmm... Nampak gayanya tak berkesempatan ler aku nak tengok. 

Sumber gambar adalah daripada Harian Metro online

Takpelah (**** Ayat orang kecewa. Sila abaikan...), nanti kalau ada rezeki. InsyaAllah... Nak gak beli CD movie Oblivian... Ke... Download movie Oblivian dari internet. Tengok lah nanti... Tapi... Kebiasaannya aku akan beli cd based on review paling ramai kata best. Kalau tak best, buat apa beli. Tak berbaloi buat koleksi. Betoi tak? Tapi... Aku suka tengok Tom Cruise berlakon. Sungguh! Sasa. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: