Back to Top

05 April 2013

Berkongsi Losyen



Assalamu'alaikum...

Haha... En. Hussien kata apa. Berkongsi losyen pun nak citer kat belog. Nak buat macam mana kan... Dah jadi kegilaan menulis di belog. Tapi still under control lagi... Kisah rumahtangga tak kan masuk belog ok! InsyaAllah... Kecuali kisah perkembangan Alia. Hehe...


Orait! Bercakap pasal losyen. Sekarang... Sejak ada Alia aku berkongsi losyen dengan Alia. Losyen gonhson's baby. Dulu yang color hijau. Tapi sekarang color putih berpenutup purple menjadi pilihan. Wangi dan lembut baunya tau. Aku guna losyen gohnson's baby sejak anak dara lagi. Pada aku losyen gohnson's baby memang terbaik...Sampai En. Hussien pun suka guna. Every months pasti stok produk gohnson's baby ada... Shower, losyen... Minyak rambut pun ada... Kalau dah habis ler.

Produk gohnson's baby Memang menjadi pilihan di hati kami sekeluarga. Alahai... Sampai bilakah kami akan menggunakan produk gohnson's baby? Adakah sehingga 7 keturunan. Haha... Sampai ke situ pulak jadinya.

Okeh! Wassalam...


3 comments:

  1. maaf kak...jonhson's ejaan yg betul..huhu

    ReplyDelete
  2. haaa..nanti jadi macam kulit baby.hehehe ok la kan lembut je

    ReplyDelete