23 April 2013

Anak Sapa La Nie?



Assalamu'alaikum...
Hehe... Gambar Alia. Dah reti nak pakai cermin mata dah. Hari tu ayah dia yang belikan. Lupa dah berapa harganya. Tapi... Seriously, murah je bah re'ganyamakna atau sebutan harga dalam Bahasa Sarawak ). Bawah 20. Ambik kau! Cuba teka berapa harganya. Kahkahkah...


Masa ambik gambar ni. Alia siap try pakaikan cermin mata tu sendiri. Walaupun serong sana... Serong sini. Dia tetap lucu dengan cermin matanya. Sebagai ingatan... Secebis catatan aku coretkan untuk puteriku Nur Qalesya Alia ^_^.

Mesti rindu dengan this moment nanti kan... Bila baca semua ni. Aku harap belog ni still wujud sampai bila-bila. Namun, aku still ada hardcopy as a backup. Hehe...

Simple note dari aku. Takde yang menarik sangat pun. Namun, pada yang sudi singgah... Jutaan terima kasih aku ucapkan. Nanti kalau ada masa singgah ler lagi ^_^.

Sekian. Wassalam...



No comments:

Post a Comment