Back to Top

05 March 2013

~ Mana Rama-rama Sayang?



Assalamu'alaikum...
Alia dah pandai cakap ke? Belum lagi... Tapi retilah sikit-sikit. Itulah persoalan yang sering nekwan dia ajukan setiap kali aku menelefon bertanyakan khabar.

Hehe... Tengok jelah. Gelagat dia sewaktu masa belajarnya... Konon nyerlah. Tapi main lebih!

bayi setahun, kaedah ajar bayi setahun,

Aku : Mana rama-rama Alia?
Alia : Mamamama... (sambil tunjuk dan muncungkan mulut).

En. Hussien senyum memanjang melihat telatah anak daranya yang baru berusia setahun 21 hari. Tu lah antara aktiviti aku dan 2 cinta hati petang semalam.

Sayang mereka berdua sesangat ♥.

Sekian... Kisah aku yang ada dua cinta hati.

Wassalam...

4 comments:

  1. assalamualaikum... salam kenal.. terima kasih masukkan blog sy dalam bloglist awak.. baru perasan.. alahai comelnya dia.. baru nak kenal² yer.. rama²..

    ReplyDelete
  2. setahun dh boleh cakap mama mama dh cukup hebat dh.girl biasanya cpt bercakap dr boy..alia pandai!

    ReplyDelete
  3. @Masya~ wa'alaikumsalam... Sama-sama. Also thanks masya kerana sudi singgah dan follow blog saya :)

    ReplyDelete
  4. @Puan Kutu~Takdela hebat mana Muni. Baru sikit2 dia reti sebut. Kadang2 tu dia sebut hujung words jer. Ha'ah kan ramai yg ckp baby girl cpt reti berckp drpd boy. Harap2 Alia cepat reti bercakap, hehe... Nanti ada teman utk diajak berbual :)

    ReplyDelete