Assalamu'alaikum... Alhamdulillah. Sekarang Alia dah tak merangkak lagi. Sebaliknya semakin ligat berlatih berjalan. Jarang dah j...

Terror sudah!

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah. Sekarang Alia dah tak merangkak lagi. Sebaliknya semakin ligat berlatih berjalan. Jarang dah jatuh atau terduduk. Nampaknya Alia boleh berjalan pada usia setahun sebulan. Lepas ni... Tak sabar pulak nak tengok dia pandai bercakap. Sekarang ni pun... Dah banyak gak words yang dia reti sebut macam car, fish, ayam... Apalagi ek! ayah... Rasanya banyak gak lah. Tak yah la nak senarai semuanya. Haha... 

bayi berjalan, bilakah bayi boleh berjalan, bayi berjalan pada usia setahun sebulan,
Rumah nek wan kat kampung ni haaa...

Semoga Alia teruskan usaha belajar berjalan. Ingat nak belikan Alia kasut Sabtu ni... Balik Bintulu. InsyaAllah...

Sekian. Wassalam...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment: