Assalamu'alaikum ♥,  Alhamdulillah... Alia dah tido, bolehla aku updated blog dengan cerita baru walaupun mungkin banyak merapu ...

Anganku musnah dek kerana hujan ~

/
1 Comments


Assalamu'alaikum ♥, 
Alhamdulillah... Alia dah tido, bolehla aku updated blog dengan cerita baru walaupun mungkin banyak merapu meraban. Hehe... 

Rancang nak menonton tv malam ni...

Serius! Lama sungguh dah aku tak banyak masa untuk menonton tv. Kalau petang tadi aku menonton citer hindi seperti pernah aku mention dalam entri Every weekand mesti ada.

Belah malam ni pulak hajat hati nak tonton cerekarama suamiku jururawat. Tu... Kalau mata tak mengantuklah... Tapi tetiba pulak hujan...

Sudah! nampak gayanya tak dapatlah nak menonton. Astro biasa la kat tempat aku ni tak boleh hujan sikit... Confirm, memang tak boleh menonton lah jawabnya. 

Nampak gayanya kena download ler jawabnya... Tu pun kalau rajin. Nasib baik ada teknologi canggih masa kini yang menjadi penyelamat keadaan. Kalau tak... Mintak maaf lah. Ketinggalan lah jawabnya.

Hurmmm... Nak buat apa ek! Baik aku lipat baju Alia yang aku pilih petang tadi. Banyak gak lah baju Alia yang dah tak muat. Sayang... Nak simpan elok-elok, mana tau nanti ada rezeki dapat baby girl lagi... Boleh pakai balik... Yang penting masih elok dan disimpan dengan rapi berbungkus.


Orait! Ciou dulu... Nanti line internet ok. InsyaAllah! Aku akan terjah blog kengkawan.

Wassalam ~






ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. sy ni pun lately tak layan sgt tiv,entah cerita apa kt tv pun dh tgok..aiman asyik dengan kartunnya..:)

    ReplyDelete