Back to Top

07 February 2013

~ Ingatkan aku sorang jer yang hadapi...



Assalamualaikum ♥,
Alhamdulillah... Berkesempatan gak untuk aku updated blog. Sekarang updated blog macam menjadi satu kewajipan bagi aku... Wujud satu keseronokan bagiku apabila menulis di blog. Entahla... Ketagih menaip entri menjadi-jadi walaupun entri entah apa-apa... Haha.

Walaupun seronok tapi wujud perasaan sakit hati apabila line internet bermasalah... Slow giler. Tengok jer la semalam... Aku langsung tak dapat nak up entri aku... Asyik tak boleh jer. Error connection. Kalau dapat pun... Slow giler. 

Baru pagi ni dapat up entri Mamam... Roti potong satu!. Sedangkan semalam dah entri tu kat draf.

Bukan tu jer... Sekarang ni gak aku banyak menjadi silent reader. Susah nak komen entri kengkawan. Kalau dapat pun sampai berkali-kali refresh page. Ni semua gara-gara line internet yang slow tahap gaban.

Bukan aku jer hadapi benda ni... Ramai gak blogger lain yang hadapi masalah seperti aku... Statement aku ni berdasarkan entri kengkawan yang merunggut sama pasal line internet.

So, how?

Nota kaki : Right now, aku hanya dapat terjah blog kengkawan dinihari jer... Selepas menyusukan Alia. Tu pun kalau aku rajin nak curi masa. Hehe... Harap-harap line internet pas ni ok yer...

4 comments:

  1. rumah sy Alhamdulillah line ok pun celcom dh habis limit tetap laju..harap2 berterusan selamanya..

    mmg tensen klu tgh smgt nak berblog tiba2 line buat onar..:)

    ReplyDelete
  2. @Puan Kutu ~ Betul kata Muni... Kalau line dah buat onar... Memang takleh ler nak updated blog dan blogwalking :)

    ReplyDelete
  3. @Mimi Azirah ~ Tu lah... Petang ni mcm ok sikit. Bila dah slow tu... Up entri pun tak leh :'(

    ReplyDelete