01 December 2012

Nak Tersenarai dalam Bloglist Jue Jaynee Sampai bila-bila... Insya-Allah!



Hola 

Selamat berhujung minggu. Memandangkan Alia tengah tido... Boleh gak aku nak ikut segmen yang kengkawan anjurkan.

Hurmmm... Untuk kali ni aku ingin join bloglist JUE JAYNEE... Katanya, siapa yang follow dan join segmen dia... Akan tersenarai di bloglist dia. Dia rajin blogwalking tau. Hehe... Klik nama di bawah untuk join ok!



Jom! Sokong kengkawan kita :)


5 comments:

  1. memang betul kak..jue mmng rajin datang singgah blog sy.. :)
    peramah orngnya.. :)

    ReplyDelete
  2. @Mimie Najib... Oh! yer ke Mimie. Akak baru je kenal dia melalui segmen ni. Apa2 pun thanks Mimie kerana sudi singgah lagi ke blog akak :)

    ReplyDelete
  3. alamak..ada orang stalker2..kikiki
    malu la ni..

    thanks akak..love u..
    memang akan tersenarai...jap g jue update :)

    ReplyDelete
  4. @Jue Jaynee... Thanks Jue kerana sudi singgah di blog akak. Selamat berkenalan yer. Moga persahabatan kita berkekalan hendaknya.

    Sapa tau suatu hari nanti kita dapat berjumpa face to face. Hehe.

    Keep in touch my dear :)

    ReplyDelete
  5. eh, mesti la sudi kak..kenapa pula tak sudi..hehe

    *jue, awk mmng peramah pun..stiap entry baru mesti komen..hehe

    ReplyDelete