Back to Top

27 December 2012

10 bulan... Letih gak dibuatnya!




Hola ♥,




Semenjak dah menjangkau 10 bulan ni... Ya Allah, memang perlukan tenaga yang tinggi untuk menjaga Alia. Apa tak nya, semakin cerdik nak explore sesuatu. Nak-nak remote tv. Langsung tu tak boleh tengok remote. Siap.... Mesti nak tekan.

Dahla tu... Kalau tengok hp, tau pulak nak letak kat telinga... Macam ada orang ajar, padahal mana ada pun.



Semakin ngada-ngads dah dia sekarang ni. Dalam keta mak aiii bising memanjang entah apa-apa dia sebut lagak seperti orang pandai bercakap. Hehe... Kekadang nak tergelak pun ada bila dengar Alia pot-pet... Macam-macam words keluar dari mulut dia.

Walaupun penat... Terhibur haishhh tengok telatah dia.

Sayang Alia sesangat 

8 comments:

  1. Comel.

    Budak tgh nak naik. Nnt bila dah mula jalan, lagi letih ☺☺

    ReplyDelete
  2. alololo.. tomeynya. geram betul dari penat terus jadi tak penat tgk gelagat die kan?

    ReplyDelete
  3. cute..dah besar mcm2 di tunjuk pandai kan..ok apa..itu tandanya dia sgt bijak

    ReplyDelete
  4. assalam, wah adik dah 10 bulan dah.. mama dia kena workout lebih la nampak nya... :p

    ReplyDelete
  5. bagus la tu alia dh pandai nak explore.seronok kan dpt tgok perkembangan anak depan mata

    ReplyDelete