09 November 2012

Video Episod akhir drama Julia TV3



Hola 
Sekali lagi entri pasal drama Julia. Event though, citer ni tak berapa best endingnya... Aku try cari video episod akhir slot akasia Julia. Sebab apa? Mak aku tu hahhh... Tak sempat nak tengok semalam. Dia tanya aku macam mana citer nya. Aku citerlah ikut sedap mulut aku. At last, dia kata apa "Macam tak puas jer dengar citer kau, boleh tolong cari tu haa kat internet untuk mak"... 

Haaaa... Nak tergelak aku mendengarnya. Bila masa pulak dia tau pasal video semua ada kat internet.

Rupa-rupanya adik aku punya kerja. Bagitau kat dia. Sian pulak aku ngan mak aku. So, aku tryla cari kat internet pagi ni... Nanti petang aku bagi mak tengok... 


Julia.E28.Akhir by kepalabergetar

Sana-sini orang bercakap pasal [ pasangan ini ]


No comments:

Post a Comment