Hola   ♥ Alhamdulillah! Akhirnya Farid Kamil Datuk Dr.Zahari dan Diana Danielle Danny Beeson sah bergelar suami isteri dengan...

Akhirnya...

/
3 Comments


Hola 
Alhamdulillah! Akhirnya Farid Kamil Datuk Dr.Zahari dan Diana Danielle Danny Beeson sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz jer menurut sumber sinar harian online. Aku baru berkesempatan nak baca akhbar. Nak tengok rancangan tv astro ria tadi jam 9 malam tentang liputan eksklusif tentang mereka memang tak boleh... Tak sampai hati pulak nak tinggalkan Alia tido sorang-sorang kat bilik. Takpe lah haihh, berkorban demi anak. Harap-harap bila aku dah tua nanti, Alia pun sanggup berkorban demi aku. Amin...

Hurmmm... Korek rahsia di google jelah. Google kan penyelamat keadaan. Banyak gak gambar kat internet eh! maklumlah teknologi dah maju. Blog kan ada. Kiranya citer ni dah tersebar luas... Aku je yang ketinggalan. Petang tadi nak blogwalking, tapi tak kesampaian... Banyak benda nak kena buat.

Benda pertama yang aku carik ialah kad perkahwinan Farid Kamil dan Diana Danielle. Nak gak tahu warna apa kad perkahwinan mereka. 
Sumber gambar adalah daripada laman http://yanmieonline.com/

Simple namun cantik itulah ulasan aku tentang kad perkahwinan mereka. Bagaimana pulak dengan hantaran. Banyak ke? Apa yang dihantar? Menurut sumber, Farid Kamil telah menyediakan lima dulang hantaran termasuk mas kahwin RM10,000 dan wang hantaran RM10,000 nilai emas. Manakala pihak pengantin perempuan membalas dengan tujuh dulang hantaran.

Sumber gambar adalah daripada laman nescafeais.com
Sumber gambar adalah daripada laman http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/

Sumber gambar adalah daripada laman Ohbulan.com
Rasanya hantaran warna pink itu adalah daripada Diana Danielle. Kalau dikira cukup tujuh dulang. Cantikkan hantaran dia. Color pink. I like it!... Then, salah satu hantaran yang menarik hati aku ilah mini bike Kawasaki KSR 1000... Cute nyer color!

Sumber gambar adalah daripada laman Ohbulan.com
Sama cantik, sama padan... Bagai pinang dibelah dua. Itulah kata-kata yang dapat aku lontarkan apabila melihat foto-foto sekitar perkahwinan Farid Kamil dan Diana Danielle.

Sumber gambar adalah daripada laman http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/
Sumber gambar adalah daripada laman http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/
Sumber gambar adalah daripada laman http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/
Sumber gambar adalah daripada laman http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/
Sumber gambar adalah daripada laman http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/


Para jemputan pun tak kurang hebatnya... Ramai yang menghadiri perkahwinan mereka. Mesti seronok kan dapat tengok majlis perkahwinan mereka on real time

Apa-apa pun tahniah buat mereka berdua. Fiza doakan moga kalian bahagia hingga ke akhir hayat. Amin...

Akhirnya, keinginanku untuk melihat koleksi gambar perkahwinan Farid kamil dan Diana Danielle tercapai jua. Biasalah, google kan ada. Itulah gunanya teknologi.

lalala.... Nak blogwalking jap before tido :)




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. mini bike tu tu yang smart tu... fuh...

    ReplyDelete
  2. tahniah buat mereka berdua....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...selamat sudah :)

    ReplyDelete