31 October 2012

Tahniah! Buat pelakon Irma Hasmie dan Suami...



Hola 

Gambar ini diambil daripada Berita harian Online pada 31/10/2012

Wah! First before baca artikel ni ( Detik indah Irma ) terkejut gak tengok gambar Irma yang sangat berisi... Hehe... Rupa-rupanya dia dah berbadan dua dan usia kandungannya pun dah mencecah empat bulan. Irma juga turut mengalami peningkatan berat badan sebanyak 10kg. Banyak tu...

Tapi itu normal buat ibu yang mengandung. Fiza pun pernah mengalaminya.

Tahniah! buat Irma Hasmie dan suami di atas berita gembira yang disiarkan di Berita Harian online. Semoga kalian bahagia dengan kehadiran orang baru dan...

Hadis baginda Nabi Muhammad SAW : “Setiap anak dilahirkan dalam keadaan fitrah (suci), kedua orang tuanyalah yang menjadikan anak tersebut Yahudi atau Nasrani atau Majusi”- Dipetik daripada laman  http://adehumaidi.com

Pasti Irma dan suami sedang dalam menikmati hari-hari yang bahagia menunggu kelahiran orang baru.

Fiza doakan semoga Irma dan baby sentiasa sihat hendaknya. 

Amin....


8 comments:

  1. @ciksengeh :D... Seronokkan... Mendengar berita Irma mengandung kan :)

    ReplyDelete
  2. mesti ramai menantikan anak mereka....hehe

    ReplyDelete
  3. hanan suke at pasangan ni , sedap je mate memandang . tahniah irma :)

    ReplyDelete
  4. @Fendy... Comfirm! termasuklah Fiza. Nak gak tgk muka baby dia nanti, ambik muka siapa... Irma or suami dia. Hehe

    ReplyDelete
  5. @hananhadila... Ha'ah, akak pun suka tgk pasangan ni. Pasangan bahagia :)

    ReplyDelete
  6. Irma nampak lagi manis lepas hamil ni`

    Perkongsian yang menarik`
    Singgah baca entri & FOLLOW sini`
    Jumpa link dalam Kelab Blogger Ben Ashaari - Salam perkenalan :)

    Keep in touch :D
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @Engku MuzahadinHa'ah... Betul kata awak. Tu namanya seri org mengandung. Hehe.

    Thanks yer Engku kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan and keep in touch :)

    ReplyDelete