24 October 2012

Taa... Tah!... Taa... Tah!!!



Hola ♥ 
Taa... Tah!... Taa... Tah!!!

Word baru keluar dari mulut Alia.

Hari ni... Usia Alia dah pun 8 bulan 6 hari. Satu lagi perkembangan yang Alia tunjukkan. Sebelum ni word yang selalu dia sebut adalah papamama... papamama

Kalau part bagi dia mandi... Mak aiii... Dengan aku sekali turut mandi. Apa tak nyer, nampak jer air... Terus di tepuk-tepuk air. Habis aku basah dibuatnya.

Sekarang ni gak, kalau first time nampak orang tu... Pasti dia nangis.

Namun, satu yang best... Alia tak kan mencari atau nangis kalau Fiza pergi mana-mana... Paling penting, kena pesan dulu... Lagaknya seperti budak-budak. Tau apa yang kita katakan. 

Teruja bila first time ada anak tau...


4 comments: