Back to Top

17 October 2012

Pukul 3 pagi... Syok nyerrrrr!



Hola 

Sumber gambar daripada Google image

6 comments:

  1. @FendyThanks Fendy kerana sudi singgah di blog saya. Haha. Pasal terfikir menyelerakan dan sedaplah Fiza boleh terliur nak makan meggie di kala jam pukul 3 pagi.

    ReplyDelete
  2. wah,siap ada telur lg tuh.
    mengancam selera btul :)

    ReplyDelete
  3. @faiz... Ha'ah Faiz. Time terjaga Alia bangun nak menyusu tetiba jer rasa lapar dan teringin nak makan meggie. Tak peduli pun jam dah pukul 3 pagi... Haha.

    ReplyDelete
  4. @Fifi Nur 'Aqilah Yusof... Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog saya. Salam perkenalan... Moga kita menjadi sahabat baik...Hehe! tak pandang pun jam dah pukul 3 pagi. Siap letak telur lagi ;)

    ReplyDelete