Hola   ♥ Malam semakin larut... Alia begitu nyenyak tidur sedangkan aku masih belum dapat melelapkan mata. Sekali lagi... Aku on ...

Apabila ada blog...

/
4 Comments



Hola 
Malam semakin larut... Alia begitu nyenyak tidur sedangkan aku masih belum dapat melelapkan mata.

Sekali lagi... Aku on'kan laptop untuk menaip sebuah entri dan ini hasilnya.

Saban hari... Dunia blogging semakin meriah dengan pertambahan geng blogger baru... Sepertinya cendawan tumbuh selepas hujan... Dumppp! Sangat drastik...

Dulu, aku juga seperti mereka... Antara orang baru dalam dunia blog. Aku buat blog pada mulanya atas dasar ingin tahu apa itu blog dan juga didasari dengan perasaan suka-suki buang masa sih!... As a place untuk buang masa... Ye ke buang masa? Pemikiran orang yang tidak ketentuan hala ketika itu..

Aku juga bukan seorang yang rajin membaca. Dulu, time study... Aku akan hanya membaca apabila time nak exam jer. Hebatkan! Amaran Keras! Jangan diikuti perangai sebegini ok.

Namun...

Apabila ada blog... Aku merasakan diriku menjadi seperti orang lain. Apa taknya, timbul minat membaca untuk merajinkan diri meng'updated blog.

Tanpa disedari hampir dua tahun dah aku berblog. Cepatnya masa berlalu kan.

Wallahualam! Selamat malam... Eh! pagi lah... 




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. @hnahdy... Thanks kerana sudi singgah di blog saya.Hehe. Ada gak org yang sama seperti Fiza ek!

    ReplyDelete
  2. sama..sejak berblog ni sy pun semakin rajin membaca...heeee

    ReplyDelete
  3. @ChoColat DonuT... Ye kan... Blog membuatkan kita menjadi rajin untuk membaca walaupun kekadang takde idea nak updated blog, tapi kita still ada mood nak blogwalking. Thanks yer awak kerana sudi singgah :)a

    ReplyDelete