Hola ♥ Kekadang kebahagiaan sukar untuk digambarkan ... Tetapi sebaliknya kesakitan dan permasalahan mudah untuk diperkatakan . Itulah a...

:: Apa ertinya Bahagia ::

/
2 Comments

Hola

Kekadang kebahagiaan sukar untuk digambarkan... Tetapi sebaliknya kesakitan dan permasalahan mudah untuk diperkatakan. Itulah asam garam kehidupan berumah tangga.

Cop... Cop! Bukan kisah rumah tangga Fiza yang nak diperkatakan tau... Tapi pasai konflik dalam citer bukan bidadari yang akhirnya tamat pada tanggal 18 September 2012... iaitu pada malam ini.  Eceh-eceh... Siap ada tarikh lagi. 

Cerita yang penuh dengan psiko terutamanya Arif lakonan Sharnaaz. Plot cerita yang menarik membuatkan Fiza ikuti perkembangan drama  ni every week... Kelas kau Zah! Ahakss.

Harapan daku yang ingin melihat Kamal dan Ayu ( lakonan oleh Sara Ali ) bahagia dengan baby mereka akhirnya punah apabila Ayu meninggal akibat pendarahan semasa melahirkan anaknya... Sian! Anak mereka pun juga tak dapat diselamatkan.

Best drama ni... Syabas Fiza ucapkan kepada pengarah citer ni. Good Job!



ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. muni tak ikut sgt.tp mmg tahu perkembangan cerita.kadang2 jer layan.emm sharnazz tu mmg gila pnya psycho.tp happy ending gak la kan wpun ramai terkorban..:)

    ReplyDelete
  2. @Puan Kutu Tu lah sakit hati tgk watak shanaaz. Hehe. Emo pulak Fiza tgk watak dia :)

    ReplyDelete