03 July 2012

:: Video Lucah.com ::


Hola ♥ 

Alhamdulillah! Seawal pagi aku diberi kesempatan untuk update blog... Si kecil Alia belum bangun lagi... Hehe. Apa lagi " Sambil menyelam, minum air "... Sambil berkemas, sambil tu jugak aku online. Ahaksss! Hebat... Hebat. 

Hurmmm... Seperti biasa, first bila Fiza online... Benda pertama yang akan Fiza buka ialah page Nuffnang *** Nak kena bagitau gak ke. Bukan nak check earnings... Tapi, Fiza suka check keyword yang selalu pengunjung cari kat blog Fiza.

 

Kali ni... Keyword video lucah.com menjadi pilihan. Wooowww! Ada gak orang cari kat blog Fiza. Ni mesti kerja orang yang kemaruk seks. Ada ke laman video lucah.com? 

Hurmmm... Siapalah punya angkara. Adakah itu kerja kaum adam atau hawa?

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...