Hola ♥ Hehe... Si kecil Alia dah tido... Apalagi bermulalah jari-jemari ni gatal nak update blog. Dah berapa hari blog aku terbiar....

Siapa Pengguna tandas awam pertama di dunia

/
2 Comments




Hola


Hehe... Si kecil Alia dah tido... Apalagi bermulalah jari-jemari ni gatal nak update blog. Dah berapa hari blog aku terbiar.

Apa-apa pun pada yang sudi singgah thanks yer.

Hurmmm... kali ni aku ingin berkongsi 1 info menarik. Menarik bagi aku lah dan sekadar untuk menambah ilmu pengetahuan... Info  mengenai siapakah pengguna tandas awam pertama di dunia... 
 
For your information, pengguna tandas awam pertama di dunia ialah orang-orang Rom. Pada tahun 1596, cucu Ratu Elizabert 1, Sir John Harrington telah menciptakan tandas curah untuk neneknya dan ini menjadikan Ratu Elizabert 1 sebagai orang pertama menggunakan tandas curah...

See! Siapa sangka orang pertama menggunakan tandas curah adalah dari golongan elit.

Quick update from me... Thanks kepada yang sudi membaca simple info ini.

Happy blogging yer :) 

Sumber Info : Majalah Infiniti 


ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. wah tq utk info ni.. Br sy tau. :)

    ReplyDelete
  2. salam , lamak kmk x lepak ctok kak oii .. hehe (fuyohblog)

    ReplyDelete