12 July 2012

Apa Carian Baru?

Hola

Selamat pagi dunia... Awan berarak lalu begitu  juga waktu yang pantas berlari. Now, jam pun dah pukul 10:03 pagi.

Tetiba jer datang idea nak update blog... 

Actually, ni cuma quick update untuk kali ni. Fiza nak berkongsi satu lagi perkataan Bahasa Sarawak yang mana terdapat carian dalam blog Fiza iaitu perkataan "Semoga". For you information terutamanya kepada readers yang ingin tahu semoga dalam bahasa Sarawak ialah semoga gak or mudahan jak.

Suka tak info ni? 

4 comments:

  1. @zulhilmi tempoyak First, thanks yer Zulhilmi kerana sudi singgah di blog saya. Ha'ah! InsyaAllah andainya ada kudrat akan Fiza share bahasa Sarawak di blog ni :)

    ReplyDelete
  2. @Farah Shamsudin Ha'ah Farah... Kalau nak belajar bahasa Sarawak mai lah singgah selalu. Hehehe...

    ReplyDelete