Back to Top

06 November 2011

:: Salam Aidiladha buat semua ::


Assalamualaikum^^

Selamat pagi warga blogger dan rakan-rakan semua. Dikesempatan ini Fiza ingin mengucapkan Selamat menyambut Hari raya Aidiladha.


Mohon maaf andainya Fiza ada terlanjur kata, terkasar bicara sepanjang perkenalan kita dan semoga Allah memberkati kita dan menjadikan peristiwa yang berlaku kepada Nabi Ibrahim a.s. sebagai teladan yang sanggup berkorban apa saja untuk Allah tercinta. InsyaAllah!...

Nota Kaki : Kat Sarawak tak meriah pun sambutan Aidiladha :(
                     Tapi ibu ada buatkan ketupat dan rendang. Hehe... Sukaaaaaaa bangat!



11 comments:

  1. salam aidiladha utk fiza dan keluarga..;)

    ReplyDelete
  2. @Puan Kutu Thanks Muni... Salam Aidiladha gak buat Muni dan family :)

    ReplyDelete
  3. kat sini pon tak meriah kak..

    ReplyDelete
  4. .../salam kenal dari segmen lulu...;d

    ReplyDelete
  5. Salam akak...sori lah klu ilah tnya tak bertempat....mcm mana ilah nak baca the latest post akak yer...hehehee...

    ReplyDelete
  6. @~~ aifan ~~ Ilah klik kat Arkib semasa... InsyaAllah! kat situ ada tertera latest post akak. Tapi skang ni jarang sangat updated. Hehe.

    ReplyDelete