Back to Top

03 November 2011

:: Ketagihan PasTa LoL ::


Hola ^^

Apa khabar semua? Semoga hari ini lebih baik daripada hari semalam hendak-NYA. 


Hehe... Sedapkan gambar pasta kat atas tu. Namun, entri kali ini... Fiza bukanlah ingin bercerita pasal makanan atau Fiza yang mengidam nak makan pasta. Hehe... Tapi, Fiza ingin kongsikan ketagihan Fiza sejak akhir-akhir ini yang suka sangat menonton drama korea...

Semuanya bermula dengan kisah drama korea Pasta.



Ahakss... Entah! Dulu Fiza bukannya seorang kaki tonton drama korea. Tapi kini, Fiza pula yang terpacak depan tv setiap Isnin hingga Jumaat, tv2 jam 5 petang... Hehe, semata-mata nak tonton drama korea pasta.

Whatever... Yang penting seronok. Ye tak?

Bagi Fiza drama ini cukup menarik untuk ditonton terutamanya bagi penonton yang gemarkan cerita yang berkisar tentang percintaan

Ia mengisahkan seorang gadis bernama Seo Yoo Kyung yang baru menamatkan training 3 tahun sebagai kitchen assistant di La Sfera iaitu di salah sebuah restoran Italian. Telah jatuh cinta dengan Chef mereka iaitu Hyun Wook yang begitu hambar sikapnya terhadap wanita.

Pelbagai suka dan duka telah berlaku di La Sfera. Apakah penghujung kisah drama ini sama-sama kita saksikan ok.... Nanti tak best kalau Fiza citer semua kat sini. Ahaks!

Apa-apapun, thanks kepada yang sudi singgah dan follow blog saya :)



8 comments:

  1. mek layan crita korea donlod jak..lyn lam lappy..tv xgilak.. hehe

    ReplyDelete
  2. @♛ Dea Arematt ♛ Hai Dea. Oh! yakah? Ktk mcm adik kmk lah ya. suka layan korea yang nya download kat lappy. Mun di tv sik bpa sukanya :)

    ReplyDelete
  3. Awan tak suka ar chef tu. Garang. Bagus lagi si Sang Min. Cool.

    ReplyDelete
  4. @Awan Biru Haha... Awan pun layan citer tu gak. 1st tgok hari tu pun akak pun tak suka chef tu. Tapi bila diorang dah bercinta, suka pulak tengok :)

    ReplyDelete
  5. keluar baby nanti mesti kiut macam pelakon korea nti fiza.hehe..

    lama tak nampak..baby sihat?

    ReplyDelete
  6. saye suka cerita Korea tapi kenapa nath, tidak berminat dengan pasta ini.. ;)

    ReplyDelete
  7. @Puan Kutu Hehe... Ada2lah Muni ni. Amin! Semoga apa yang Muni katakan tu betul dgn hendak-NYA. Alhamdulillah, baby sihat setakat ni :)

    ReplyDelete
  8. @blog-tips-kurus Hehe... Masing2 ada minat yang tersendirikan. Thanks dear kerana sudi singgah di blog saya :)

    ReplyDelete