Back to Top

14 April 2011

:: SiFaT DaLaM NaMa ::

Hola,

Selamat pagi dunia... Huh!! Sejuk di awal bagi membuatkan aku duduk di sisi katil, berselimut sambil bukak laptop kesayanganku... Ahakksss. Dapat tak bayangkan... Heee. Hari ni aku bangun lebih awal seperti biasanya... Pukul 4 weiii... Entah! tetiba terjaga time tu... 

Nak buat apa... Nak sembahyang... Waktu belum masuk lagi. Hurmmm, alih-alih on laptop bukak blog... Ahakss... Wah! ada komen... Siannya komen-komen tak berjawab. Sorry yer... Semalam tido awal... Huhu... 

Wah! ada entri fresh dari ladang... Apalagi, terjahlah blog kengkawan... Hurmmm, sambil tu gak bukan Facabook... Huhuhu.... Banyak nyer kena tag dengan application Sifat dalam nama...

Yuhuuuu... Kerana kesengalan aku datang... Trylah jugak... Tapi biasanya jaranglah aku try benda-benda macam ni... Bukan tak suka atau apa... Tapi, tak tau kenapa... Heee.

Yeahh!!! hasilnya... Aku dapat ni haaa....



Tak lupa jugak... Pasti aku try nama hubby tercinta sekali... Hehehe. 



Hurmmm, ada benar dan ada salahnya jugak keputusan application ni... Tak leh percaya ni... Heeeeeeeee. 

Kekadang tu, baca macam-macam ramalan kat facebook... Ramalan tarikh lahir lah, ramalan pasangan lah, ramalan dapat anak lah... macam-macam ada...

Korang percaya tak dengan benda-benda yang berunsurkan ramalan ni? 

Hurmmm...  Fiza tengok ramai yang test ramalan kat facebook... 

Yuhuuu... Tataaaa... Fiza ciou dulu...

Have a nice day.

18 comments:

  1. huhuh...xda FB.heheh..teringat dulu2 suka main2 dgn app dlm tu.. best!!

    ReplyDelete
  2. senyumSOYA : Selamat pagi dear. Eh! na mungkin takde FB. Heeeeee. Apa kbr dear?

    ReplyDelete
  3. suka berterus terang dan pendam perasaan tu adalah sesuatu yg berlawanan xD

    kak suka dipujuk?ha tu hubby mudah simpati dan bahasa lemah lembut, memang sesuai :)

    ReplyDelete
  4. Tengkorakemas : Ahakss... Pandailah Hasrul buat kombinasi yer. Adoi! pelik rasa kelakar mcm tok bila bertemu org sarawak pun. Heeee.

    ReplyDelete
  5. semua yg baik jer fiza..dulu rajin jugak main benda2 nie.skang dah addict blog.hehe..

    ReplyDelete
  6. Puan Kutu : Salam dear. Apa Kbr? Fiza lagilah sekarang memang jarang-jarang lah bukak FB. Huhu.

    ReplyDelete
  7. Tak percaya sebab benda tu main-main saja. Kalau kita percaya bulat-bulat atau separuh bulat, itu dah dikira berdosa.

    ReplyDelete
  8. Awan Biru : Yup! Betul tu, akak sokong 100% apa yang awan perkatakan. Kalau just nak suka2 tak jadi masalah. Namun, janganlah sampai mempercayainya.

    ReplyDelete
  9. kalo sama tu pun..semuanya sekadar kebetulan je..kadang2 tnsen gak..nama org lain.masuk kita punya wall...

    chii takat ni ske baca yg tarikh lahir tu je..tu pun hasil kajian selama bbrp thn oleh dr fadzilah kamsah..eheh

    ReplyDelete
  10. Chii : Hai dear. Slmt pagi.. Betul tu. Kekadang tension gak dgn application mcm ni masuk FB kita. Hurmmm, tapi ignore jel lah.

    ReplyDelete
  11. hehhe benda ni bukanleh percaya jugak..masa cintun2 dulu pernahlah..masa tu percaya sungguh..skrg dh kawin huh haram nak percaya...terima jer apa yang ada...

    ReplyDelete
  12. Atiey : Betul kata awak dear... Bukan boleh percaya sangat pun. Ahakss.

    ReplyDelete
  13. xde makne pn bnde ni...sbb dye apply kat huruf...bukan dkt nama tu sndri...nk betul2 sifat dallam nama tgk makna nama tu snri...macam kamil mksdnya insan yg sempurna...da cukup... :)

    ReplyDelete
  14. Sekadar suka suki boleh laa. Percaya baik elakkan. Semua tu atas kehendak Allah s.w.t dan usaha kita. Berdoa dan usaha yang lain tawakal. InysaAllah.

    ReplyDelete
  15. Nur Syahida : Yup! that true, kalau buat suka2 boleh lah. Kalau nak percaya jgn sesekali. Heee

    ReplyDelete
  16. Kamil kahar : Betul kata kamil tu. kalau nak tahu maksud dalam Islam bolehlah. Memang pun takde maknanyer buat semua ni kecuali buat benda ni sekadar suka2 bolehlah. Heee

    ReplyDelete
  17. Miss Tira : Yes! Akak sokong apa Tira kata. Kalau sekadar suka2 boleh la. Yang penting kita percaya dgn Allah.. Itu yang penting.

    ReplyDelete