-->

:: LELAKI MENANGIS KERANA WANITA ::

Hola, 

Selamat malam semua... Tengok tajuk macam nak hentam kaum adam jer bunyi... Heeheee, Ada ker kaum adam menangis kerana perempuan? Ada tak? Mesti ada punya...



Yang ada boyfriend tu... pernah tak boyfriend korang nangis sebab korang?

Yang ada Suami pulak, pernah tak hubby nangis sebab korang?

Habislah kaum adam... Kena hentam... Hehee. Iboh manas ( Jangan marah )... Sekurang-kurangnyer bolehlah kita menyelami hati sebenar insan bernama lelaki... Tak gitu...

Kenapa ek lelaki menangis? Korang ada jawapan tak?

Pada Fiza lah kan... Ada beberapa sebab kenapa lelaki menangis kerana wanita... 

Pertama kerana putus cinta sama kekasih...
mak aii... Selalunya pompuan yang lebih... Heee. betul atau tidak... Itu kena lelaki yang jawab. 

kemudian, lelaki juga turut menangis apabila pasangannya meninggal dunia... Yang ni opcoz lah kan terutamanya yang berjanji sehidup semati macam Fiza... Sengal!!... Ahakksss... 

Lagi... lelaki juga akan menangis apabila tertekan... Haihhh! tak cayalah... Lelakikan gagah... Hurmmm, dasyatkan lelaki pun boleh nangis kerana tertekan. Ingatkan perempuan jer... Perempuan kan cukup terkenal dengan tangisan... Hikhikhik...

Lagi satu, ada gak lelaki akan menangis apabila bertengkar dengan pasangannya... Haihhh! na mungkin... Biasanya perempuan yang kuat menangis kalau part bertengkar...

Tu antara pendapat Fiza lah kan... Berdasarkan pemerhatian dan pengalaman... Harap kaum adam tak marah yer... Itu hanya sekadar pendapat saya plus hubby punya idea... Heeee. 

Korang pulak macam mana?

Yang ada boyfriend tu pulak pernah tak hadapi situasi sebegini...

Yang belum ada pasangan pulak, apa pendapat korang dengan lelaki yang menangis kerana perempuan... Macho ke tak macho? 


23 ulasan:

chii berkata...

chii dulu pernah wat cik abg lama menangih sebab chii..tu kira ok lagi..ada pernah skali tu..dia jatuh pengsan..sebab chii melawan kata dia...huhuh..jahat kan chii..tp itu hanya tinggal kenangan..cinta pertama yang takkan chii lupakan sampai bila2...cuak gak bila dpt tau dia x sedarkan diri..da la dia dok jauh =(

Fizalinolie berkata...

Chii : Kan... Memang betul ada lelaki boleh nangis disebabkan perempuan. Hihi. jahat jugak Chii ni yer... Tau takut. Heee.

Princess Feyqa berkata...

sye pena buat ex lame menangis gak,, dia suka menangis setiap kali gaduh.... saya pun pelik kenapa murah sgt air mata dia huhu

xazryx berkata...

no komen .HAHA .

Fizalinolie berkata...

Princess Feyqa : That mean, memang ada lelaki nangis kerana bergaduh... Huh! ada sokongan ni. Heee.

Puan Kutu berkata...

Lelaki menangis sbb kita tolak cinta dia.haha..bg muni takde slhnya lelaki menangis utk org yg mereka syg..sweet tau..

Fizalinolie berkata...

Puan Kutu : Yup! betul kata Muni, memang sweet kalau lelaki nangis kerana nak tunjukkan sayang dia kepada wanita.

Jiwa Lara berkata...

lelaki menangis coz t'haru sgt ngan org die syg..org yg die syg 2 ckp btol2x syg kat die nk jdikan die suami..hihihihi

Miss Tira berkata...

Kalau ada lelaki sanggup menangis keran perempuan tu tandanya dia benar-benar sayang.

Hafriz Mohamad berkata...

em em emm...

rasa mcm nk komen.. tp xtau ape yg nk dikomen.. jd pmerhati je kot.. hehe. :P

Atiey berkata...

hubby mummy pernah nangis masa mummy nak deliver baby dulu..dia nangis sebab mummy sakit..hemmmmmmmmm sape suruh dia peknenkan mummy kn dah sakit..kekeke..tapi kalau dia nangis tu tanda dia sayg kita...

Kamil Kahar berkata...

huhu...kitorg ssh nk nangis...tp kalo ktorang nangis...bukan sbb paksaan, n bukan jgak sbb mmg ktorg ske nangis...tangisan tu dtg sndri...

n menangis adalah emosional tahap maksima yg ktorg tunjukkan...kalo pompuan emosional tahap maksima ape ek...

chii berkata...

hahah..ada la dlm 2 org laki yg chii pernah wat dorang nangih..bukan sengaja pun ;p

faiz berkata...

ade ke laki nangis sebab bertengkar ngan girlfirend..

sekamar rindu berkata...

salam..

mesti ada lelaki menangis..lelaki pun ada perasaan juga..

:))

Fizalinolie berkata...

HUHU... SORRY SEMUA AGAK LAMBAT REPPLY KOMEN... SEMALAM PENAT SANGAT... TIDUR TERUS LUPA PASAL BLOG...

Jiwa Lara : Yup! Lelaki nangis itu tandanya sayang kepada kita.

Miss Tira : Yes Tira, akak pun bersependapat.. Lelaki kalau sayang dgn perempuan pasti menangis.

Hafriz & xazryx: Haippp! Ni mesti pernah nangis ni tu pasal tak nak komen... Heeee, akak gurau jelah =)

Atiey : Betul kata Mummy, kalau part kita sakit memang hubby akan nangis.

Kamil Kahar : Wah! pengakuan dari seorang insan bernama lelaki. Heeee

Chii : Chii ni nakal lah... Heee.

Faiz : Ada... Dulu kawan akak. Ahakkksss tak nak citer sapa dia. Tu tandanya dia amat2 sayang akan pasangannya. Dah kawin pun sekarang, dah 2 orang pun anak mereka. Heee.

Sekamar Rindu : Yes! that true... Buat apa nak malukan... Kalau takde perasaan barulah tak nangis. Heeeee

bunga berkata...

hehe..laki kasar tapi dlaam hati tetap ada taman..haha

aniswany berkata...

huuu pena wat laki menanges dulu sbb anis ter curang.tp zaman muda remaja dulu la.menyesal seumo idup.
but suka laki menanges if ada tekanan yg besar,nmpk macho n ikhlas.tp kalo jenis suka sgt menanges.adehh geli mak nk layan tau..hihi

Rina AVAIL a.k.a cik betty berkata...

wuwu..my hubby penah nangis kerana sy..owh jahatnya sy..

tengkorakemas berkata...

er..tumpang lalu..lalalala

Awan Biru berkata...

Menangis kerana kekasih, tak pernah.
Menangis kerana bonda, pernah dan selalu.

Leka berkata...

hu hu ... lelaki menangis dalam senyum .. maksudnya .. tu dia memang tgh kesedihan yang amat mendalam .. dimana akalnya tidak sekata dengan apa yang sedang dia fikirkan ..

Tanpa Nama berkata...

Jadi perempuan kena sebat juga ke kt akhirat ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...