Adohai.... Mak Esah! tetiba jer sebut mak Esah... Apa kes...  Ingat nak tengok tv sat... ngan family , tapi tetiba Nama daku haaa terpacak ...

Kalau aku itu dia versi malam ...

/
15 Comments
Adohai.... Mak Esah! tetiba jer sebut mak Esah... Apa kes... 

Ingat nak tengok tv sat... ngan family, tapi tetiba Nama daku haaa terpacak kat entri Abg Ben... Segmen petang tadi punya cerita la ni... Huhuhu, nampak gayanya daku terpaksa menyelam sambil minum air ni... tengok tv... tengok blog... Apa kes... Ahakkksss...

Wah! Hebat Abg Ben... Padankan daku dengan No Answer... Orang yang baru jap tadi follow blog daku haaa... Aku tak jawab lagi kedatangan dia... Mak aiii dah jadi pengomen kepada blog dia pulak haaa... Apa citer... Apa-apa pun No Answer, thanks yer kerana datang bertandang ke blog saya dan follow... Hehehe, dapat kawan baru... Jangan jeles yer...

Kalau korang nak kawan dengan dia, terjahlah di sini...


Buat sementara ni, takde kritikan untuk dia... Pasai apa.. Baru kenal maa... Nanti saya jadi kawan dia dulu... Nanti saya kutuk dia... Yang tu... Nanti lah ek... Hehehe...

Jom kengkawan jadi kawan No Answer.

Wah! sorang lagi... ni haaa... Areliff. Baru jer kenal haaa, macam mana nak kutuk... Hehehe, tapi best... Dia punya blog simple jer... Kemas lagi tu... Jom Jadi kawan mereka... 


Buat masa ni... Tu jelah yang mampu daku katakan... Takpe, pasni dah jadi kawan... Siap, kena kutuk.. Ahakksss... Maaf yer no Answer dan Ariff, daku terambik korang punya header... Heee.


ARTIKEL LAIN DI SINI

15 comments:

  1. http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/kalau-aku-itu-dia-versi-malam.html?zx=c7d588ec6c951a2 .. dah siap kak :)

    ReplyDelete
  2. haha ..
    yelah kak ..
    tape ..
    saje je bergurau ..

    arap arap ape yang akan ckp tuh boleyh lah berlangsung .. heee :)

    terime kaseh !

    ReplyDelete
  3. No Answer : Orait... No problemo. hehe, thanks di atas pandangan yang Iz berikan. Terharu akak... Penilaian yang terlalu baik untuk akak ingat. Heeee..

    Keep in touch adik =)

    ReplyDelete
  4. nk ar kenal2 ngan dorang..
    pastu kan..chii nak kasi satu lg keje ni...meh2 :p

    ReplyDelete
  5. Chii : Yes dear... Terjah blog mereka. Ahakkss. Haipp! tak boleh jadi ni adik2 berani bagi kakak kerja. Heeeeee

    ReplyDelete
  6. tq about this hu3..salam kenalan dari areliff hik3 dari mana anda nampak blog arelif nih? :)

    ReplyDelete
  7. Areliff : Welcome. selamat berkenalan jugak... Nampak blog Areliff kat blog Abg Ben haaa. Hehe, kita satu group untuk segmen kutukan...

    ReplyDelete
  8. ouh .. yeke akak ??

    sy asik suro orang .. rupenyer sy pon ade ye ???

    sory sory ..
    haha .. iz cube ubah ye ..

    ReplyDelete
  9. salam singgah akak ! hehee . nk jugak kenal dengan akak tau .. ohyee . yang akak tnya psal button like tu kan .. akak mesti create fan page dulu . akak dah ade ??

    http://putrisayangkamu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. chii klik url aliff..yng kuar no answer plak..ehehe.. :p

    ReplyDelete
  11. dah banyak tertinggal bro ketak nye segmen sedih ;(


    yart folllow kamo darl weee

    ReplyDelete
  12. Tira dah terjah blog mereka-mereka semua. Hehe. :)

    ReplyDelete
  13. Contengan hati : Thanks dear follow blog saya. heee. takpe, nanti2 leh join lagi segmen dia. Ahaksss.

    ReplyDelete
  14. Miss Tira : Wah! Cepat adik akak bertindak no.. Bagus2 macam tu adik akak. Heeeee.

    ReplyDelete