17 April 2011

:: Giveaway-ujang9897 ::

Hola,

Kali ini saya kena tag lagi untuk join segmen giveaway ujang9897... Siapa tag?... Seorang budak lelaki dari nogori... Kalau nak tahu siapa orang nyer... Klik di sini yer... Hurmmm, kali ini Fiza kena paksa oleh adik pulak yer... Siap bagi warning lagi nak pelangkung den haaa, kalau tak buat.... 

Takpe, senang jer Giveaway si ujang ni, pertama letak header dia... Ok! cukup untuk syarat pertama.

Manakala, syarat yang kedua... Letak satu gambar yang sempoi... Mak aiii, yang ni saya takde... Sebab nyer saya jarang nak ambik gambar... Tak suka sangat bergambar. Huhuu... Takpelah ek... Lagipun si Ujang kata takpe kalau tak letak... 

Orait... Done.

Ok, 3rd rule pulak... kena bebel pasal blog ujang... Hummm, part ni best... Ahaksss... Actually, takde lah nak bebel. Tapi untuk pengetahuan korang blog ujang memang best... Penuh dengan informasi dan lawak... 

Selain tu pulak... Blog dia ringan dan sempoi...  Kalau nak tahu lagi si Ujang ni peminat Heliza dan Lisa Surihani... Jangan tak tau... Heeee. Cukupla kot untuk membebel pasal blog Ujang ni... 

Opppsss! satu lagi Ujang suka kentut... Ahakkksss. Tak caya terjah blog dia... Sana sini situ sinun... Korang akan tengok perkataan kentut. Heee. Sampai Shoutbox dia pun... Tempat orang kentut.... Apa kes? Itulah trademark ujang... "KENTUT".

Orait...

Kemudian syarat keempat pulak... kena tag dua orang... Siapa ha... Nak kena tag ni... Huhu... Kali ini saya nak tag Fuyooh dan Cik Bety kita... Buat yer, jangan tak buat... Nanti Faiz bagi pelangkung kalu tak buat... Ahaksss.

Bagi yang tag kena tag pulak, jangan la merajuk yer... Saya bukan tak nak tag, tapi itulah syarat giveaway ujang... Namun, masih boleh join jugak... kat Ujang9897... Lumayan tau hadiah dia... Mana tau rezeki korang...

Jom Join... Sama-sama kita kasi gegar blog Ujang9897...


Lastly, tinggalkan entri penyertaan di sini...

Cukup kot... Nak wat breakfast kejap... Yuhuuu...

Thanks yer kepada yang sudi membaca entri saya.



10 comments:

  1. sama2 meriahkan yer..muni join jugak..;)

    ReplyDelete
  2. Puan Kutu : Selamat pagi dear. Yes! dear. sesama lah kita kasi kentut kat ujang. Mana tau Muni menang =)

    ReplyDelete
  3. kesian kena paksa...selalunya kena paksa ni mesti menang punye...heheh

    ReplyDelete
  4. wah dia masuk GA ujang.. huhu.. Gudluck erk.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Hafiz Hafizol : Ha'ah kena tag dgn Faiz. Heee. Thanks yer.

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog abang ujang...
    abang katanye...
    hahaha...
    good luck ya !~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

    ReplyDelete
  7. Solo molo : Thanks Solo, semoga berjaya yer.

    ReplyDelete