Hola, Selamat pagi semua... Hurmmm, pepagi lagi saya dah buat entri pasal Giveaway ... Ahakksss... Ini semua kerana ingin melunasi hajat ad...

" GIVEAWAY PURSE POLO By DARKBATMAN "

/
23 Comments
Hola,

Selamat pagi semua... Hurmmm, pepagi lagi saya dah buat entri pasal Giveaway... Ahakksss... Ini semua kerana ingin melunasi hajat adik Aniswany yang telah tag saya petang semalam... Hurmmm, bagi yang nak join gak, jooommmla join di sini... Senang jer syarat-syarat giveaway ni. Ahakkss.

Ok... pertama seperti biasa, letak header penganjur... Ni haaaa...


Kemudian, kita kena tag 3 orang kawan kita... Hurmmm, yang ini... Kerja paling susah saya nak buat. Kalau boleh semua saya nak tag... Ahakkss, siapa lagi lah yang jadi mangsa saya kali ini yer... 

Hurmmm, kali ini dengan senang hati saya nak tag MummyDany, Puan Kutu dan Puan Zaidah... Ahakkss... Kali ini semuanya mummy-mummy yer... Minta maaf yer... Heeeee

Pada yang tidak kena tag tu, jom kita sama-sama gegarkan Giveaway yang dianjurkan DarkBatman... Hehehe.

Orait... Done...

Give me 5... Have a nice day! Mulakan hari ini dengan senyuman... Ahakkkssss!



ARTIKEL LAIN DI SINI

23 comments:

  1. amboi wallet lg.hehe tq yer tag!

    ReplyDelete
  2. Puan Kutu : Orait dear... No problemo. Heee

    ReplyDelete
  3. good luck kak! dapat purse tu bolehla lupa sekejap tentang handbag he

    ReplyDelete
  4. wahhh..taq yer fiza tg mummy semoga kita semua menang hahaha..

    ReplyDelete
  5. Tengkorakemas : Thanks Hasrul... Pande ktk ho.. perli kmk. Hahaha

    ReplyDelete
  6. Atiey : Welcom MummyDany... Good Luck yer dear =)

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya mendapatkan purse Polo itu ye :)

    ReplyDelete
  8. hai akak..jenguk2 sini..thanx follow saya.. =)

    ReplyDelete
  9. Cik Farah : Hai dear... Orait.. No problemo. Hehehe.

    ReplyDelete
  10. fiza pernah makan set biodex tak??untuk kesuburn n mendapat kehamilan tu?? mummy nyer kawan ada makan tau kawin 6 tahun tak dapt anak..sedih jer dia masa tuh..pastu dia amik set biodex.. n sekarag dah ada anak dah anak dia dah 2 tahun..putih gebu jer kulit..kitorang panggil baby biodex..ada masa tv...mummy nnti peknen yang ke2 nak cuba makan biodex nilah..tak silap mummy anggaran rm 350++ kot..tak ingat plak fiza bleh tanya stokis..kita ihktiarkan..yang selebihnya serah pada Allah..mummy just bagi cadangan kalu fiza taknak try its ok dear...sabar yer darling..mummy doakan semoga fiza dimurahkan rezeki n dapat baby kiut2 cam fiza..leh kawan ngan danny..hehehe

    ReplyDelete
  11. Atiey : Thanks dear for d info. hehehe. Ada gak terfikir nak ambik biodex tu. Tapi hubby Fiza kata tunggu dulu... Hehehe, lagipun mummy.. Baru 8 bln lagi katanya. Maybe faktor berjauhan kot. Tapi, InsyaAllah... Kalau Hubby setuju nanti fiza akan try cadangan mummy tu. Thanks yer dear doakan utk fiza..

    ReplyDelete
  12. wahh..polo gitu..xpe2..kami kasi chance mummy2 utk GA ni..btw gud luck :D

    ReplyDelete
  13. Chii : Ha'ah dear... Giveway dia polo. Jom join... Hehehe. Thanks dear =)

    ReplyDelete
  14. Gadis Kepastian : Thanks dear kerana sudi singgah. Hehehe. Tak cantik pun dear. Dah kena make-up tu yang nampak cantik... Heeeeeee.

    ReplyDelete
  15. Cik Shinju : Thanks dear... Jom join sama-sama giveway ni =)

    ReplyDelete
  16. oo ingat kan dah lama..fiza ni wat mummy suspender jer..8 bulan baru lagi tu..oklah lagi...ingat 8tahun...mungkin jugak sebab ur hubby jauh..dekat2kanlah sikit baru melekat.. hahahaha

    ReplyDelete
  17. Atiey : Hehehe. Tulah hubby Fiza try nak mintak transfer..

    ReplyDelete
  18. ala fiza br nak buat.sbb kt rumah line beruk tak ok.lgpun dok sebok mengemas..br bukak tgok2 dh tamat semalam..ruginya.hahaha..

    ReplyDelete