Hola, Selamat pagi dunia... Hembusan nafas membuatkan aku tenang setenang pagi ini... Cuaca redup yang sungguh mendamaikan... Wah! apalagi ...

Gila ke haper ??

/
9 Comments
Hola,

Selamat pagi dunia... Hembusan nafas membuatkan aku tenang setenang pagi ini... Cuaca redup yang sungguh mendamaikan... Wah! apalagi on laptop lah pepagi... Mencari sesuatu untuk santapan minda... Itulah keja aku pepagi sebelum wat kerja rumah di hujung minggu... Take 5 kata nyer... Hehehe.

Hari ni entah tetiba jer aku google images... dan terjumpa gambar-gambar ni dek kerana terlintas di fikiran perkataan "Amazing Style lip"... Entah tetiba jer haku ni... Gila ke haper???



Ahakkkhak... Bukan giler... Sesekali kita nak gak fikirkan sesuatu diluar kotak pemikiran kita... Barulah tak stress... Hidup kena ceria... Kalau tak, hurmmm alamat sakit jiwalah kita gamak nya... Sebab tu ada yang berani bunuh diri macam citer  aku sebelum ni kat sini... 



Cantik tak gambar-gambar tu? atau pelik ?

Ahakkkhakk... Saja jer letak gambar ni... Nak bagi mata segar sikit no... Tapi respect la ngan pompuan mat salleh ni... Mereka berani mengayakan fesyen yang kekadang kita rasakan melampaui jangkauan pemikiran kita... Tapi lucukan bibir-bibir tu... Sweet sesangat... Hehehe.

Tapi... Cuba bayangkan kalau di Malaysia ni... Orang Melayu yang bertudung mengenakan gaya lipstik seperti ini... Pasti dicop gila, ya dak... Hehehe...

Yeahh!!! ceriakan hari kita dengan senyuman dan keceriaan. Sesungguhnya hidup ini amat singkat untuk kita lalui....

Thanks yer sudi baca...


ARTIKEL LAIN DI SINI

9 comments:

  1. kretif tapi pelik...takkan dieorg pkai camtu sentiasa..

    ReplyDelete
  2. Eh mana ada gila. Ini lah namanya seni. Orang gila mana tahu seni. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. Faiz : Yup! Memang pelik. Tapi rasanya mereka gayakan seperti itu time ada event jer kot =)

    ReplyDelete
  4. Miss Tira :Ha'ah kan... Jiwa pun kena ada santapan seni.. Baru best. Akak pun suka sesuatu yang seni gak sebenarnya. Hikhik...

    ReplyDelete
  5. comel wooo kalau awek melayu buat camni,gerenti gua kutuk kaw2!!haha

    ReplyDelete
  6. Saiful Bahari : Yup! Hehehe. Dan paling penting pasti menjadi bahan ketawa orang sekeliling.. Ahakkk.

    ReplyDelete
  7. pastinya gadis itu kan mendapat perhatian org keliling..

    sgt kreatif :)

    ReplyDelete
  8. menarik ni hehe sebelum ni tauk pasal penutup mulut yg kreatif jak

    ReplyDelete
  9. Comellah karakter tu.
    Awan suka tengok wanita yang tak bergincu tetapi hanya mengenakan pelembap bibir berwarna natural atau pink.

    ReplyDelete