Assalamualaikum dan selamat pagi semua, Hurmmm, nampaknya minggu ini merupakan minggu tag dan tag yer untuk blog saya... Hehehe. Kali ini...

contest kM: Header Simple Tapi Menarik!

/
9 Comments
Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Hurmmm, nampaknya minggu ini merupakan minggu tag dan tag yer untuk blog saya... Hehehe. Kali ini pulak saya akan join Contest KM : Header Simple Tapi Menarik kerana telah ditag oleh dua orang follower saya iaitu Puan Atiey dan Cikgu Hanani... Thanks yer kerana telah mengtag saya...

Wah! satu contest... Saya dapat 2 tag sekali gus... Terasa diri ini glamourr... Huhuhu, tak sedar diri... Bajat glamour tapi follower ciput jer... Apa kes?

Tengok2... Belum jadi macam Abg Ben lagi... Dah riak... Astagfirullahalazim...


Ni haa Header KM yg menganjurkan segmen ini


Tak nak cakap manyak2... So, untuk contest ni, ni haaa kat bawah ni header yang hudoh  saya pertaruhkan... huhu.


Lepas tu pulak, syarat-syarat lain contest ini ialah

1. Jadi follower kM. DONE

2. Buat satu entry contest ni. Letakkan banner kM dan link kan terus pada blog kM. DONE

3. Letakkan header blog korang. Tak kisah, tema apa-apa pun boleh. Asalkan SIMPLE TAPI MENARIK. DONE 

Menarik ke header saya?.... Hudohh adalah... Hehehe.

4. Tag pada 5 orang blogger dan pastikan yang mereka tahu mereka telah ditag. 

Waduhh! yang ni susah sikit... Ada 5 orang yang kena tag... Hakhak... Siapalah mangsa kali ini yer.... Nasiblah korang yer Fahmie Firas, Faiz, Kamil Kata, Eday Faz dan Awan Biru... Siaplah korang... Hahahaha... Kali ni saya nak tag semuanya lelaki... Maaf  yer kena tag... 


Then, bagi yang lain yang tak kena tag... Jom kita sama-sama gegarkan blog KM di sini.


Yeah!! sama-samalah kita support segmen kengkawan kita yer...


ARTIKEL LAIN DI SINI

9 comments:

  1. ajarkan mcm mane nk tag blog org yg kt shout tu n kt dlm entry...hahahha sorry sy budak baru belajar kalo tak reti tolong hanger kan hehehehe

    ReplyDelete
  2. blog saya takde headerla...lagipon saya xpandai design header..sorri xdpt join...

    ReplyDelete
  3. kamek doakan kitak berjaya kak :)

    ReplyDelete
  4. yeszaa..satu lg keje buat adik awan..tp kesian dia..masih x sihat lg agknya :)

    ReplyDelete
  5. haha...thx sbb tag...tp xde idea la nk wat header...tu yg xde header smpi skrg...huk2...

    ReplyDelete
  6. haha...thx sbb tag...tp xde idea la nk wat header...tu yg xde header smpi skrg...huk2...

    ReplyDelete
  7. Header yang cukup simple tapi menarik. :)

    ReplyDelete
  8. ohh kenatg jugak..nie satu lg keje..hehe jgn mare

    http://noormurniothman.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html

    klu menang berbaloi2..share ngan sy ehh..:)

    ReplyDelete