Hola, Lama dah rasanya tak join segmen Abg Ben... Kali ni nak join lagi... Jom join , kalau nak join klik jer banner kat bawah ek. Hurmm...

:: BEN CARI BLOG BARU LAH ::

/
19 Comments
Hola,

Lama dah rasanya tak join segmen Abg Ben... Kali ni nak join lagi... Jom join, kalau nak join klik jer banner kat bawah ek.


image

Hurmmm... 5 senarai blog yang selalu saya terjah... Yang ni susah sikit nak jawab pasai apa banyak gak blog saya terjah... Huhu, tapi memandangkan Abg Ben suruh senaraikan 5 jer... Terpaksalah kamek senaraikan 5 jer yer... Bukan beerti kamek sik terjah blog lain ok... 5 blog yang kamek maksudkan ialah :-


Yang tu antara blog yang terawal kamek terjah sampailah sekarang... Banyak lagi sebenarnya... Tapi apa boleh buat, Abg Ben suruh senaraikan 5 sahaja. Hehe.

Ok! Kemudian 5 blog lama yang saya selalu terjah... Taklah selalu mana, if saya ada waktu insyaAllah akan saya terjah...


Orait! That all... Hehe, Jom... kasi gegar blog Abg Ben... 


p/s : Saya dan kamek adalah sama maksudnya... Hehe. Kamek itu dalam bahasa Sarawak.






ARTIKEL LAIN DI SINI

19 comments:

  1. selalu jenguk blog hanis zalikha.. hehe..
    jom join lucky draw saya nak? :)

    ReplyDelete
  2. blog puan kutu ada tersenarai.tq yer fiza sbb support blogger baru cam muni nie..:)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen terbaru Abg Ben...
    owh..tue blog yang dia suka...
    senyum selalu ye...
    [^_^]



    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-cari-blog-baru-lah.html

    ReplyDelete
  4. MiSzy DiaN : Thanks dear kerana sudi singgah. Selamat berkenalan yer.. InsyaAllah, akan saya singgah. Ok!

    ReplyDelete
  5. Puan Kutu : Hai dear, Hehe... Apalah Muni ni. Kita sama2 budak barulah dear. Fiza sentiasa support kawan2 Fiza. YAng penting kita sama2 happy. Orait. Hehe.

    ReplyDelete
  6. Solo Molo : Tak senyum pun solo, bukan itu jer blog yang fiza suka. Banyak lagi tau... Hehe.

    ReplyDelete
  7. Haris Kaito : Thanks yer kerana sudi singgah di blog saya. Happy blogging yer =)

    ReplyDelete
  8. Tak sangka pulak Tira berada dala blog yang terawal akak terjah ye. Hehe. Terima kasih.

    P/s: Maaf lama tak menyinggah. Bercuti sementara dari blog. Hehe ^^

    ReplyDelete
  9. Miss Tira : Sama2 my dear. Takpe, akak faham. Masing2 busy kan. Jangan risau. Akak pun sama... InsyaAllah akan akak terjah blog Tira. Cuma tinggal lambat atau cepat jer.

    ReplyDelete
  10. aitt..blog den pon ade...nnti saye belanja kfc ye..huhu..thanks

    ReplyDelete
  11. cakk cakk..hehe singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :)

    http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  12. thanks kak sebab sudi terjah blog kamek.. :)

    ReplyDelete
  13. Hey2..landax dah terjah dah blog-blog kat atas tu~jhuhu

    anyway.keep on blogging =)
    www.dunialandax.com

    ReplyDelete
  14. izz still baru datang nak jenguk blog.. :)

    ReplyDelete
  15. singgh dari blog abg ben..salam pekenalan..sy blogger bru jugak..huu..ziarah la ea..


    http://zonesaye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. weeeeeee~ singgah dr blog BA n join sini ^^

    ReplyDelete