28 March 2011

SEGMEN : GEGAR BLOGGER BARU

Hola,

Selamat petang semua, pasti ada yang baru sampai kerumah time ginikan... Hurmmm, entri aku kali ini berkaitan gegar blogger baru yang dianjurkan oleh Abg Ben kita... Aku pun tak nak ketinggalan memeriahkan dunia blogging masa kini... So jom kita pakat ramai-ramai join segmen Abg Ben...

Tu diaaa... gambar yang aku culik daripada blog Abg Ben... Hurmmm, ada macam artis tak? Hehehe. 

Kenapa Aku pilih gambar ni?
Bagi aku gambar ini sungguh bermakna kerana setiap segmen Abg Ben mesti ada gambar ni... Hapa lagi aku culik jerlah gambar ni... Minta maaf yer Abg Ben... Hehehe.

Kenapa Aku jadi blogger?
Hurmmm, pada mulanya aku buat blog atas dasar suka-suka, duit dan ikut kengkawan... Namun, sejak akhir-akhir ini, setelah banyak faktor baru aku menyedari betapa seronoknya dunia blog apabila kita berkongsi ilmu dan berkawan walaupun di dunia cyber... Pasal duit, biarlah... Kalau rezeki kita, tak kan ke mana jugakkan... Hehehe... So, now kenapa aku menjadi blogger adalah kerana ingin mencari seramai kawan yang mungkin, berkongsi ilmu dengan cara yang santai... Bak kata Abg Ben... hehehe.

Blog yang wajib aku singgah!
Hurmmm... Yang ni susah sikit nak dijawab, pasai apa... Kalau aku berkesempatan, aku akan singgah di semua blog yang singgah di blog aku.... Huhuhu, larat ker... Kalau macam Abg Ben... Mak Aiii, naik kematu jari weii menaip... hehehe....

Orait.... Itu saja coretan aku... Thanks kepada yang sudi membaca... Nak mandi jap... dah petang dah ni... Hehehe.

7 comments:

  1. blogging menemukan geng sekampung, hehe kamek tok ada dua kampung kak, kota samarahan dan sungai besar, selangor,

    kampung kamek di serpan mun di kota samarahan

    ReplyDelete
  2. tengkorakemas : Hehehe, auk eh! rami juak org srwk kamek kenal melalui blog =)

    ReplyDelete
  3. lol blogger dari sarawak ker nie....thanks for sharing...

    ReplyDelete
  4. Blog adalah tempat kita berkongsi ilmu. Betul tu. Setuju sangat-sangat :)

    ReplyDelete
  5. Auctions : Yes! I'm Sarawakian... Welcome auction, thanks singgah di blog saya dan slmt berkenalan =)

    ReplyDelete
  6. join jugak ek..rsa macam nak join,tp sakit kepala pulak.malaslah..lain kali kot.hehe..

    ReplyDelete
  7. Puan Kutu : Jom Join... Eh! Muni pening, kalau pening makan ubat ek. Kerja2 gak. kesihatan pun kena jaga gak tau =)

    ReplyDelete