Haha, Yuyu Zulaikha... Antara Blog yang saya letak untuk ruangan baca yer!! di blog saya... Hurmm, pagi ni saya nak join bloglist dia... Jom...

Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha

/
2 Comments
Haha, Yuyu Zulaikha... Antara Blog yang saya letak untuk ruangan baca yer!! di blog saya... Hurmm, pagi ni saya nak join bloglist dia... Jom... Join... Simple bangat kalau nak join..


1. buatkan satu entry bertajukkan "Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha" DONE


2. nak review atau tak nak, terpulang. asalkan buat satu entry. dan linkkan ke entry ni.
 Tak   nak  Review... Yang pasti blog yuyu memang best... Kalau nak tahu... Terjah sendiri yer kat sini DONE


3. tepek banner yuyu di entry korang DONE
4. hantarkan link entry korang tu, ke comment entry dia DONE

5. terhad kepada beberapa number sahaja.

Hehehe, jom pakat ramai-ramai join bloglist Yuyu Zulaikha...


ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments: