Kebiasaannya selepas subuh... Siap-siap kemas bilik, pastu masukkan pakaian kotor dalam mesin... Around 7:30 pagi kuar umah cari juadah unt...

Kenapa Sayang????

/
6 Comments
Kebiasaannya selepas subuh... Siap-siap kemas bilik, pastu masukkan pakaian kotor dalam mesin... Around 7:30 pagi kuar umah cari juadah untuk sarapan pagi... Hari yang sepatutnya dimulakan dengan senyuman tetapi berakhir dengan pertengkaran... Kenapa?

Hurmmm... Time kat kedai jual kuih terserempak dengan couple ni... Tapi tak pastilah samaada mereka dah bertunang or masih bercinta.... Apa2 jelah, yang pasti mereka pasangan bercinta... Kat tempat beli kuih pun gaduh dek kerana perkara kecil... Nak pilih kuih pun susah... Tulah masalah perempuan... Hehehe, saya pun perempuan... Tapi taklah macam tu sangat... Gedikkk!!!... 


Nak makan pilih lah... Ni tak, nak tunggu lelaki tu tanya dan pujuk nak makan apa... Macam budak kecik jer nampak... Tak malu ker orang tengok.. 

Hurmmm, tu baru bercinta... Kang dah kawin... Suami pulak jadi hamba abdi yer... Abang, tolong saya jaga anak kejap... Abang, tolong buat susu budak kejap... Abang, tolong sidai pakaian kejap... Abang, tolong lipat kain kejap... Abang, tolong kemas rumah kejap... Abislah kaum lelaki kalau jumpa isteri seperti ini... 

Apakah erti cinta sebenarnya di hati manusia? Jawapannya ada di sini... Hehehe.

Mulakan hari-hari kita dengan senyuman, sesungguhnya hidup ini amat singkat untuk kita lalui... 



ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:

  1. Duit Online : Thanks singgah.. Yup! akan saya singgah ke blog awak.. Tungguuuu...

    ReplyDelete
  2. tula...blom kawin dah mengada:)

    ReplyDelete
  3. emm gedik sungguh!malang betul lelaki tersebut dapat pompuan camtu.hehe..

    ReplyDelete
  4. Faiz : Yup ramai yang gitu. Time bercinta bukan main lagi... Tapi pas kawin... Kentut yang dulu dikatakan wangi pun jadi busuk. Haha. Tapi bagi saya kentut memang busuk. Sapa kata wangi tu mmg hipokrit :)

    ReplyDelete
  5. Puan kutu : Tulah.. kesian kepada lelaki yang dapat pasangan seperti ini :(

    ReplyDelete