Hola, Jam pun dah kul 10.54 pagi... pasni nak masak pulak.. Tak habis-habis ngan makan, tapi sian... Asyik makan sorang-sorang... Ada hubby...

Kenapa aku diTIGAkan ???

/
4 Comments
Hola,

Jam pun dah kul 10.54 pagi... pasni nak masak pulak.. Tak habis-habis ngan makan, tapi sian... Asyik makan sorang-sorang... Ada hubby pun... jauhhhh. Apa boleh buat... Nasib badan 

Nanti nak tengok cita hindi jam 12 tengah hari... Hehehe, TV3 pun ada... Chewah! peminat setia cerita hindi ni... Lebih2 lagi citer hindi TV3, best2 belaka... Cakap pasal 3... Hidup aku memang tak jauh daripada nombor 3 macam ini haaa...


Hehehe, tadi around 9:30 pagi, Atie follow blog aku, jadilah follower aku yang ke-333. Kalau korang nak tahu blog Atie, comel sesangat... Tak mau citer panjang, pergilah terjah sendiri. Hehehe. Alhamdulillah! follower aku bertambah lagi... Bukan nak riak cuma ingin berkongsi kegembiraan...

Kenapa aku diTIGAkan ???

Citer pasal 3 ni... Banyak sesangat, dulu time sekolah rendah... Aku asyik dapat nombor tiga jer daripada darjah 1 hinggalah darjah 6, pastu pulak... Time form 5, aku adalah antara pelajar terbaik SPM dapat rangking ke-3... Hurmmm, yang paling best aku merupakan anak ke-3 dalam 9 orang adik-beradik... Tapi... Sekarang, kami tinggal 8 orang jer... Hurmmm, malas nak cerita, kalau korang nak tahu ceritanya, keliklah sendiri di sini ek...

Ngomelan : Hurmmm, nampaknya nombor 3 adalah nombor bertuah dalam hidup aku... Chewah!!! Bukan nak riak, tapi ingin berkongsi cerita.




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. muni dulu selalu dpt no 8.dr dajah 1 smp dajah 5,dajah 6 br dpt no3.haha..lajir pun bln 8..8 manyak ong!my lucky no..:)

    ReplyDelete
  2. Puan Kutu : Wah! no.8 manyak ong woo... Hehehe, tu semua tak penting Muni... Alhamdulillah! yang penting sekarang kita dapat membina sebuah keluarga yang bahagia. Syukur ke hadrat Allah S.W.T =)

    ReplyDelete
  3. xpela kak...yg pntg bkn diTIGAkan oleh org yg tersayang... :P

    ReplyDelete
  4. Kamil Kahar : Nauzubillah simpang malaikat 44, mintak dijauhkan perkara sedemikian rupa... Amin, Hehehe.

    ReplyDelete